Naturlige medisiner til en billig penge?

pharmaceuticals-vs-natural-remediesStore farmasøytiske selskaper selger midler som fungerer meget bra for de som er nervøse, og de som har problemer med å sove, men bi-virkningene kan være meget ødeleggende. Mange stoffer er vanedannende, og ikke alle leger er klar over farene. De får nemlig informasjonen sin fra selskaper som helst vil selge så mye som mulig.

Naturen har levert legemidler før det fantes store selskaper

Naturlige midler, som ikke gir like mye provisjon og fordeler, havner gjerne i glemmeboka når det kommer til moderne apoteker. Ingen tjener penger på å markedsføre noe som alle kan gå og plukke ute i naturen.

Ofte tåler kroppen naturlige midler bedre. De gir færre negative bivirkninger, og de gjør som regel det de skal. På den andre siden er ikke naturlige midler alltid like forutsigbare, eller like effektive, som konsentrerte og gjennomprøvde farmasøytiske produkter.

“Medisinsk” marihuana og andre kjente stoffer

Mange som liker å ruse seg med marihuana har i den siste tiden begynt å bruke cannabisplantens medisinske aspekter som et argument for å dekke over sin avhengighet, og for å avlede fra det misbruket som er vanlig hos mange. Man kan sikkert også finne mange alkoholikere som fokuserer på sunnhets-trender. Franske studier liker å fremheve vinens medisinske virkninger for hjertet, mens brasilianske studier kan fortelle at kaffe er bra for potensen.

Fornuftige naturlige midler

Fornuftige naturlige midler havner også her på en andreplass, fordi man ikke kan tjene mye penger på dem. Malurt i teen, eller gammelt brød på åpne sår, har ikke like mange forkjempere som, de som ønsker å kjøpe og selge populære rusmidler. Det samme gjelder for et utall nyttige planter som man i mange hundre år har brukt for forskjellige lidelser i Europa. Det kan være meget enkle funksjoner som oppfylles, som at man kan henge en urteblanding fra hagen i skapet, som fordriver møll, uten at man trenger å bruke giftige kjemikalier.