For Body and Mind er engelsk for, for kropp og sjel. Det vi fokuserer på, på disse sidene er hvordan man pleier seg selv, og hvordan de små detaljene er det som egentlig er viktig , for å ha et avslappet og balansert liv, uten stress og press gjennom hele dagen.

Hva bryr vi oss om:

Vi bryr oss om mange forskjellige ting som påvirker våre liv, både på godt og vondt. Vi tenker på hvordan vi som mennesker kan leve i harmoni med hverandre, og på hvordan vi mennesker kan leve i harmoni med naturen, og ikke minst, hvordan vi kan leve i harmoni med oss selv. Dette gir rom for ett bredt spekter av tema som kan diskuteres og drøftes på vår hjemmeside.

Sunn mat for en sunn sjel og et sunt legeme

Vi tenker mye på hva vi putter i oss, på hva som er godt, og på hva man burde vise måtehold ovenfor. Dette er slike ting som ofte er ganske enkelt å forstå for mange av oss, men hvor vi likevel trenger noen små puff og hint i riktig retning, slik at vi tar vare på oss selv og våre nærmeste.

En sunn omgivelse og gode naboer

For å ha det fint med oss selv, trenger vi også gode omgivelser, og gode naboer, slik at alt fungerer i harmoni med oss, og vi i harmoni med alt det andre. Derfor bryr vi oss om miljøvern, vi bryr oss om at folk er snille mot hverandre, og at vi oppfører oss anstendig mot hverandre. Selv om man ikke alltid er enig, bør man fortsatt være tolerant.